Mijn favorieten

Tijssen & Vos Taxaties: de kennis en de tools

Dé taxateurs van vastgoed in Groningen

Als vastgoedeigenaar heeft u snel een objectief en solide taxatierapport nodig van uw vastgoedportefeuille in Groningen, stad of provincie. U zoekt daarvoor een ervaren vastgoedtaxateur, maar ook iemand die kan lezen en schrijven met alle actuele taxatietools.

Valide taxatierapport
U heeft kortom behoefte aan een ervaren en onafhankelijke adviseur, die op basis van de juiste waarderingsmethodieken uw onroerend goed naar waarde weet te schatten. Met als resultaat een gedegen en valide taxatierapport dat door alle bij vastgoed betrokken partijen wordt geaccepteerd.

Jongste taxatiemethoden
Tijssen & Vos Taxaties kan die adviseursrol voor u vervullen, met twee gecertificeerde taxateurs die weten waarover ze praten. De een, Merijn Vos, met zo’n twintig jaar ervaring als makelaar-taxateur in bedrijfsonroerendgoed. De ander, Niels Elgersma, met een kortere staat van dienst – maar met uitgebreide kennis van de jongste taxatiemethoden en taxatietools. Daarmee haalt u in een klap het beste van twee werelden in huis.

Portefeuilletaxaties
Als Tijssen & Vos Taxaties zijn we gespecialiseerd in portefeuilletaxaties, zowel omvangrijke als compacte vastgoedportefeuilles. Opdrachtgevers zijn ondernemers, beleggers, wooncorporaties en banken. Ook beleggers die een buy-to-let-object willen laten taxeren zijn bij ons aan de juiste adres. Daarnaast taxeren we in opdracht van ondernemers bedrijfspanden en bedrijfskavels voor eigen gebruik.

Tijssen & Vos Taxaties onderscheidt zich als een zeer slagvaardig taxateursteam. Flexibel, deskundig en onafhankelijk. Desgewenst zorgen we binnen zeer korte termijn voor een onderbouwd taxatierapport van uw vastgoedportefeuille.   
 

Taxatierapport nodig? Neem contact met ons op!

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring