Mijn favorieten

Beleggingen

Investeren in onroerend goed

U heeft vermogen en wilt daar een goed rendement op maken. Beleggen in vastgoed in box 3 beschouwt u als een kansrijke mogelijkheid. 

 

En inderdaad. Als particuliere belegger in vastgoed betaalt u namelijk geen belasting over de huurinkomsten van een pand. U betaalt slechts 1,2 procent vermogensrendementsheffing over de WOZ-waarde van het vastgoed. 

 

Maar welke vastgoedinvestering past het beste bij u? Wie bewaakt u voor een miskoop? En hoe blijft u volgens de fiscale regels in box 3? 

 

Zeker investeren in vastgoed 

Het begint bij de zoektocht naar het juiste pand. Een groot netwerk en kennis van alle niches in de vastgoedmarkt zijn daarvoor onmisbaar. Het bepalen van de (toekomst)waarde van een belegging speelt een cruciale rol. Is het ideale beleggingsobject gevonden, dan komt het aan op slim en stevig onderhandelen over prijs en voorwaarden. 

 

Strategisch advies 

Als Tijssen & Vos kunnen we u daarbij helpen. Wij weten wat er speelt en waar (buiten)kansen liggen, onderhandelen, organiseren en coördineren de aankoop van een beleggingspand. Is een pand - woning, appartement, winkel of kantoor - succesvol aangekocht, dan is pro-actief beheer dringend gewenst. Alleen dan bent u op de middellange termijn verzekerd van een goed rendement. 

 

Beheer van een box-3-object 

Het huurobject in eigen beheer houden, brengt het risico met zich mee dat de fiscus u terugverwijst naar box 1. Dan zijn de fiscale voordelen weg en betaalt u maximaal 52 procent belasting over het rendement. Als rentmeester is het onze taak uw vastgoedportefeuille te laten renderen en floreren. Dat vraagt om strategisch beheer dat veel verder gaat dan alleen 'op de winkel passen'. Gevraagd en ongevraagd bieden we daarom ook advies en ondersteuning. 

 

Bent u op zoek naar een beleggingspand?

Tijssen & Vos heeft een groot netwerk en adviseert u graag. U krijgt onder meer een helder en onderbouwd antwoord op de volgende vragen:

  • welke wijze van beleggen is op u op het lijf geschreven?
  • welke vastgoedinvestering past het beste bij u en waar vindt u dat object?
  • hoe behaalt u het hoogste rendement?
  • hoe waarborgt u een verstandig beheer van uw vastgoedportefeuille?


Hulp nodig bij het investeren in box 3 in solide en rendabel vastgoed? Neem contact op met de strategisch adviseur van Tijssen & Vos