Terug naar de resultaten
Verkocht
Regio Groningen

Regio Groningen

Vraagprijs € 350.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Karakteristiek pand op zeer prominente zichtlocatie. Het object is thans in gebruik als restaurant met op de etage een sfeervolle bovenwoning. Het hoekpand met klassieke gevel ligt aan de kruising aan de entree van Ten Boer en heeft een hoge attentiewaarde. Deze prominente ligging aan de Rijksweg (N360) o.a. Groningen-Ten Boer-Appingedam-Delfzijl zorgt voor een aanzienlijke passantenstroom en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 245 m²
Lees meer

Omschrijving

Karakteristiek pand op zeer prominente zichtlocatie. Het object is thans in gebruik als restaurant met op de etage een sfeervolle bovenwoning. Het hoekpand met klassieke gevel ligt aan de kruising aan de entree van Ten Boer en heeft een hoge attentiewaarde. Deze prominente ligging aan de Rijksweg (N360) o.a. Groningen-Ten Boer-Appingedam-Delfzijl zorgt voor een aanzienlijke passantenstroom en draagt bij aan bekendheid in de weide omgeving.

Bij de verkoop behoort de exploitatie van restaurant Pand 81: de naam, inventaris en goodwill. Deze goed draaiende onderneming is al generaties en decennia gevestigd in dit pand. Met meer vakantie in eigen land/regio biedt dit voor nieuwe uitbaters een mogelijkheid om de activiteiten uit te breiden: ruimere openingstijden met bijvoorbeeld lunch.

De bestemming laat ook andere activiteiten toe. De woningmarkt is hot, ook voor objecten zoals deze op een steenworp afstand van de stad. Dus lekker buiten wonen met al dan niet een zakelijke activiteit aan huis is hier een reële optie.

Kadastraal:
Gemeente Ten Boer, sectie A, nummer 3324, groot 245 m²

Locatie:
Het object is gelegen in het centrum van Ten Boer. Voor het ruime terras is een klein parkeerterrein. In de directe nabijheid zijn nog enkele horeca zaken en een paar winkels gelegen. Het naastgelegen Damsterdiep, vaarwater, de tegenover gelegen molen en de fietsroutes in de omgeving zorgen voor een aantrekkelijke sfeer. Het terras trekt daardoor naast lokale bezoekers ook veel recreanten die de omgeving verkennen.

Ten Boer heeft de benodigde voorzieningen: winkels, horeca, sport en basisonderwijs. Daarnaast ligt Groningen op slechts 10 km afstand en de afstand naar Appingedam bedraagt 13 km.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer:
Voor de deur bevindt zich een bushalte met een verbinding naar o.a. Groningen, Appingedam en Delfzijl.

Indeling:
Begane grond:
entree, hal met trapopgang, berging, sanitair, restaurant, keuken.

1e verdieping:
overloop, badkamer, wasruimte en slaapkamer, ruime woonkamer met open keuken en aangrenzend nog twee slaapkamers.

Zolder:
Via vlizotrap te bereiken ruime zolder.

Voorzieningen restaurant:
- c.v.- combi en radiatoren (gedeeld met woning)
- horeca-keuken (zie foto's)
- bar met tapinstallaties
- sanitair groepen
- kelder

Voorzieningen bovenwoning:
- kunststof kozijnen met dubbel glas
- keuken met inbouwapparatuur

Vraagprijs:
€ 379.000,00 kosten koper vrij van BTW.
Bij deze prijs is de horeca-inventaris (gedeeltelijk) inbegrepen.

Aanvaarding:
In overleg.

Notaris:
Te bepalen door koper

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging (uitsluitend op afspraak):

Tijssen & Vos b.v.
info@tijssenvos.nl
050-31 84 999
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 350.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 245 m² Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 245 m² Energie Energieklasse C Energie index 1.19 Energie einddatum 24-07-2030 Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Locatie landelijk gebied Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
overig
Regio
Groningen
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
1
Oppervlakte
245 m²
Aantal huurders
1
Bruto aanvangsrendement
0.0%
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring