Terug naar de resultaten
Verhuurd
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs op aanvraag Verhuurd

Omschrijving

 CENTRUM LOCATIE | HORECA l GEHEEL NIEUW

Dit object wordt momenteel geheel verbouwd tot een volledig nieuwe horeca ruimte. In dit pand is decennia lang het zeer bekende restaurant "De Pauw" gevestigd geweest.

We zijn op zoek naar de horecaondernemer die hier zijn formule/onderneming wil vestigen en daarmee invulling aan de begane grond van het pand wil geven....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 165 m²
Lees meer

Omschrijving

 CENTRUM LOCATIE | HORECA l GEHEEL NIEUW

Dit object wordt momenteel geheel verbouwd tot een volledig nieuwe horeca ruimte. In dit pand is decennia lang het zeer bekende restaurant "De Pauw" gevestigd geweest.

We zijn op zoek naar de horecaondernemer die hier zijn formule/onderneming wil vestigen en daarmee invulling aan de begane grond van het pand wil geven.

Locatie:
De Gelkingestraat is een belangrijke aanloopstraat naar de Grote Markt waar alle bekende horeca ondernemingen gevestigd en waar het kernwinkelgebied van de stad zich bevind.

Indeling:
De ruimte met een totaal oppervlakte van ca 165 m² wordt onderverdeeld in tochtportaal, bar, restaurant, berging, toiletten, keuken en spoelkeuken.

Parkeervoorziening:
Op korte afstand liggen de parkeergarages van het centrum  (Haddingestraat, Rademarkt, Ruiterstraat, Herepoortenmolendrift, Rademarkt en Schoolstraat). Verder is openbaar parkeren mogelijk op de daarvoor aangewezen (betaalde) plaatsen.

Voorzieningen:
De ruimte wordt geheel nieuw en strak afgewerkt (wanden, vloeren, plafonds) met een basis indeling en voorzieningen niveau, de verdere opleveringsstaat is in overleg.

De bijgaande impressies geven een goed beeld van hoe de ruimte er uit (kan) gaat zien. Enige inspraak en veranderingen zijn eventueel nog mogelijk.

Huurprijs:
Nog nader overeen te komen.

Servicekosten
Een nog nader overeen te komen verrekenbaar voorschot.

Aanvaarding: in overleg.
Huurtermijn: in overleg.
Verlengings-/opzegtermijn: in overleg.
Betalingen: per maand bij vooruitbetaling.
Huurcontract: conform ROZ model.
Huurprijsindexering: Geïndexeerd, jaarlijks op basis CPI “alle huishoudens”.

Bestemming: 
Op de bestemmingsplankaart wordt functieaanduiding ‘Horeca tot en met categorie 3’ aangegeven, met de volgende omschrijving: Horecabedrijven gericht op het verstrekken van alcoholische en niet-alcoholische dranken voor consumptie ter plaatse, met eventueel daaraan ondergeschikt het verstrekken van etenswaren of maaltijden voor gebruik ter plaatse, zoals (eet)cafés, met uitzondering van discotheken en nachtclubs.
Huurder dient zelf zorg te dragen voor de toestemming van zijn beoogde gebruik bij de daartoe bevoegde instanties.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

Tijssen & Vos
050- 3184999
info@tijssenvos.nl
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding Per 01-11-2023 BTW van toepassing ja Servicekosten € 1.000,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie Totale oppervlakte 165 m² Verkoopoppervlakte 128 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Locatie winkelgebied stadscentrum Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
B1
Sector
restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie
Horecaruimte
165 m²
Huidige aantal zitplaatsen
60
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring