Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Grandyk 3 in Holwerd 9151 AE

Grandyk 3

9151 AE Holwerd
Vraagprijs € 275.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Misschien wel een unieke kans voor herontwikkeling. Wie durft? | LET OP: BIEDEN VANAF € 275.000,- (k.k.) Recent is een intentieovereenkomst getekend voor het project "Holwerd aan Zee". De stichting Holwerd aan Zee, Vogelbescherming Nederland, de provincie Fryslân, gemeente Noardeast-Fryslân en Wetterskip Fryslân starten de tweede fase van het plan om de zeedijk bij Holwerd te doorbreken om zo het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2700 m²
Lees meer

Omschrijving

Misschien wel een unieke kans voor herontwikkeling. Wie durft? | LET OP: BIEDEN VANAF € 275.000,- (k.k.)

Recent is een intentieovereenkomst getekend voor het project "Holwerd aan Zee". De stichting Holwerd aan Zee, Vogelbescherming Nederland, de provincie Fryslân, gemeente Noardeast-Fryslân en Wetterskip Fryslân starten de tweede fase van het plan om de zeedijk bij Holwerd te doorbreken om zo het dorp weer met de Waddenzee te verbinden. De plannen voorzien in de herinrichting van het gebied tussen Holwerd en de dijk met een toegangsgeul door de kwelder, de schutsluis in de zeedijk, broedeilanden, een boulevard en ruimte voor natuur en recreatie een een ecologische verbinding met het achterland.

Dit object ligt straks midden in het plangebied en hier passeren jaarlijks zo'n 600.000 bezoekers van het eiland Ameland. Op dit moment is het object verhuurd en in gebruik als binnen- en buitenstalling voor langparkeerders die met een shuttlebusje naar de boot naar Ameland worden vervoerd.

Op het perceel van circa 7.500 m² staat een bedrijfsgebouw van circa 2.700 m². Het buitenterrein is grotendeels verhard en omheind. De huurovereenkomst loopt tot september 2022 en de huuropbrengst bedraagt circa € 20.000,- op jaarbasis.

Bieden vanaf: € 275.000,- k.k. (geen BTW van toepassing)

Aanvaarding: in overleg
Koper dient zelf te verifiëren of het voorgenomen gebruik in overeenstemming is met de geldende regelgeving.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

050 318 49 99
info@tijssenvos.nl
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2700 m² Perceeloppervlakte 7490 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
2700 m²
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
7490 m²
Route van naar Grandyk 3, 9151 AE Holwerd
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring