Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Regio Groningen

Regio Groningen

Prijs n.o.t.k. Verkocht

Omschrijving

BELEGGINGSPROPOSITIE MET GOED RENDEMENT Dit object is al decennia lang in gebruik als tandartsenpraktijk. Recent heeft de landelijke keten Dental Clinics deze bestaande praktijk overgenomen. www.dentalclincs.nl De praktijk ligt in een cluster van zorgaanbieders: huisartsenpraktijk, fysiotherapie, apotheek en thuiszorg. Het pand is in een zone gesitueerd die men mag aanmerken als...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 275 m²
Lees meer

Omschrijving

BELEGGINGSPROPOSITIE MET GOED RENDEMENT

Dit object is al decennia lang in gebruik als tandartsenpraktijk. Recent heeft de landelijke keten Dental Clinics deze bestaande praktijk overgenomen. www.dentalclincs.nl

De praktijk ligt in een cluster van zorgaanbieders: huisartsenpraktijk, fysiotherapie, apotheek en thuiszorg. Het pand is in een zone gesitueerd die men mag aanmerken als voorzieningengebied: politie, (medische)zorg, sport, onderwijs en detailhandel. Rondom de praktijk zijn voldoende parkeerplaatsen op openbaar terrein.

De op- en afrit van de A7 liggen op een aantal autominuten van dit object. Het object is hierdoor uitstekend bereikbaar vanuit Leek alsook het omliggende verzorgingsgebied.

INDELING
begane grond:
entree met voorportaal en toilet, sfeervolle wachtruimte met ontvangstbalie, sanitaire voorzieningen, kantine met uitgebreide pantry en een patio, personeelstoilet, een behandelkamer, kantoorruimte, sterilisatiezone en aangrenzend 3 behandelkamers.

souterrain:
hier is een extra personeelstoilet gesitueerd met aangrenzend een doucheruimte. Een ruime kleedruimte met lockers, magazijn en archief. een ruim kantoor.

De indeling is zeer doordacht en geënt op een efficiënte bedrijfsvoering naar de huidige eisen.

Het totale metrage bedraagt circa 378 m² verdeeld over 234 m² op de begane grond en 114 m² in het souterrain.

BOUWAARD

Het pand is traditioneel gebouwd met kwalitatief goede materialen. De spouwmuren en de beglazing zijn geïsoleerd. Oorspronkelijk dateert dit gebouw uit de jaren '70 waarna er in 2007 een deel is uitgebouwd (voorzien van souterrain). Het interieur is recent helemaal onder handen genomen en huurder werkt nu de laatste details af (schilderwerk).

VOORZIENINGEN

- gas-, water- en elektra-aansluiting;
- diverse airco-units;
- ruime sanitaire voorzieningen;
- doucheVerb
- centrale verwarmingsinstallatie;
- stucplafonds;
- sanitaire;
- kantine met pantry.
- dubbele beglazing;
- c.v.-ketel (lease contract huurder)
- alarm installatie

De kern huurgegevens:

De praktijkruimte is per 19 februari 2018 voor 5 jaar verhuurd aan Dentals Clinics Leek B.V. (100% dochter van Dental Clinics Nederland B.V.). Huurder heeft een optie voor aansluitend een nieuwe huurtermijn van 5 jaar. Vervolgens aansluitende huurtermijnen van 5 jaar en wederzijds opzegbaar.

De aanvangshuur van € 36.000 vrij van BTW wordt jaarlijks geïndexeerd.

ZAKELIJKE LASTEN 2018

- OZB € 535
- Rioolheffing 233

Het gebouw heeft een energielabel A


De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:
Tijssen & Vos
050 318 49 99
info@tijssenvos.nl
Overdracht Status Verkocht Prijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1986 Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 275 m² Perceeloppervlakte 315 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Bedrijfsruimte
Regio
Groningen
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
1
Oppervlakte
275 m²
Aantal huurders
1
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.