Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Westerkade 3 in Groningen 9718 AN

Westerkade 3

9718 AN Groningen
Huurprijs € 895,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR: Westerkade 3 te Groningen. Fraaie en representatieve kantoor- annex praktijkruimte op de begane grond van een monumentaal pand. Zeer geschikt voor paramedische beroepen of zakelijke dienstverlening die graag gevestigd zijn op een drukke dynamische locatie in de binnenstad. Het object is gelegen in het winkelgebied "Westerhaven". De aangrenzende Aweg/Hoendiepskade en Astraat zijn onlangs...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 50 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR: Westerkade 3 te Groningen.

Fraaie en representatieve kantoor- annex praktijkruimte op de begane grond van een monumentaal pand. Zeer geschikt voor paramedische beroepen of zakelijke dienstverlening die graag gevestigd zijn op een drukke dynamische locatie in de binnenstad.

Het object is gelegen in het winkelgebied "Westerhaven". De aangrenzende Aweg/Hoendiepskade en Astraat zijn onlangs opnieuw ingericht. Er is een nieuwe centrumbushalte Aweg gerealiseerd en in de nieuwe situatie staan voetgangers en fietsers centraal. Hierdoor is een mooie toegang en aansluiting naar de binnenstad van Groningen ontstaan.

In de directe omgeving zijn filialen gevestigd van de volgende winkelketens: PRIMARK, HEMA, Nike, MediaMarkt, icentreAppleStore, MacDonalds en de Kruidvat.

Bereikbaarheid met de auto
Het object is goed gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. De op- en afritten van de Ringweg bevinden zich op korte afstand van het object en de A7 ligt op enkele autominuten.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
Door de nieuwe centrumbushalte is de Westerhaven uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en is er een rechtstreekse verbinding naar het Hoofdstation.

Parkeren
Parkeren is mogelijk in de parkeergarage "Westerhaven" (circa 800 plaatsen). Tevens zijn parkeermogelijkheden langs de Aweg en langs de Hoendiepskade.

Indeling
entree, kantoor- annex praktijkruimte met toilet en keukenblok

Huurpijs: € 895,- per maand (inclusief servicekosten)

Aanvaarding: in overleg.

Bestemming: huurder dient zelf zorg te dragen voor de toestemming van zijn beoogde gebruik bij de daartoe bevoegde instanties.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

Tijssen & Vos B.V.
050 318 49 99
info@tijssenvos.nl
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 895,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1896 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 50 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Winkelcentrum Locatie toelichting winkelcentrum Westerhaven Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
50 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Turnkey
Ja
Route van naar Westerkade 3, 9718 AN Groningen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring