Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
P.C. Hooftlaan 2 in Groningen 9721 JM

P.C. Hooftlaan 2

9721 JM Groningen
Huurprijs € 90,- p.m² p.j. Verhuurd

Omschrijving

P.C. Hooftlaan 2 9721 JM Groningen Zorgbedrijf, maatschappelijke dienstverlening of een jong hip bedrijf? Te huur: mooie kantoor-, winkel- of praktijkruimte op de begane grond met hoge glaspuien, veel daglicht en een recente kleurrijke afwerking. De totale oppervlakte bedraagt circa 370 m² . In overleg behoort deelverhuur tot de mogelijkheden (vanaf circa 170 m²). Het pand is in 2011 op duurzame...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 370 m² In units vanaf 170 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

P.C. Hooftlaan 2
9721 JM Groningen

Zorgbedrijf, maatschappelijke dienstverlening of een jong hip bedrijf?

Te huur: mooie kantoor-, winkel- of praktijkruimte op de begane grond met hoge glaspuien, veel daglicht en een recente kleurrijke afwerking. De totale oppervlakte bedraagt circa 370 m² . In overleg behoort deelverhuur tot de mogelijkheden (vanaf circa 170 m²). Het pand is in 2011 op duurzame wijze volledig heringericht en gerenoveerd ten behoeve van onder andere een consultatiebureau.

Locatie:
Op een mooie zichtlocatie gelegen in Groningen-Zuid tussen de Hora Siccamasingel en de Spieghelstraat en tegenover het Multifunctioneel Centrum. De buren bestaan uit een verloskundigenpraktijk, een sportschool voor dames en een kapsalon.

Bereikbaarheid:
Met de auto uitstekend bereikbaar via de A28 (afslag Groningen-Zuid) en de Verlengde Hereweg. Per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar via diverse buslijnen.

Parkeren:
Op de openbare weg en openbare parkeerplaatsen voor en naast het pand.

Huurprijs:
€ 33.300,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

Harmen Tijssen
info@tijssenvos.nl
050 318 49 99
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 90,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1964 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 370 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 170 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
370 m²
In units vanaf
170 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar P.C. Hooftlaan 2, 9721 JM Groningen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.