Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Marktstraat 15 in Groningen 9712 PB

Marktstraat 15

9712 PB Groningen
Huurprijs € 1.200,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR Lief kantoorpandje in de Marktstraat. Fraaie en representatieve kantoorruimte in een monumentaal pand. Zeer geschikt voor bedrijven die graag gevestigd zijn op een dynamische locatie in de binnenstad. Bent u advocaat? Dan is dit wellicht ook iets voor u. De Rechtbank Noord-Nederland bevindt zich op een afstand van nog geen minuut lopen. Natuurlijk is de ruimte verder ook geschikt voor...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 108 m² In units vanaf 108 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR
Lief kantoorpandje in de Marktstraat.

Fraaie en representatieve kantoorruimte in een monumentaal pand. Zeer geschikt voor bedrijven die graag gevestigd zijn op een dynamische locatie in de binnenstad. Bent u advocaat? Dan is dit wellicht ook iets voor u. De Rechtbank Noord-Nederland bevindt zich op een afstand van nog geen minuut lopen. Natuurlijk is de ruimte verder ook geschikt voor andere soorten (zakelijke) dienstverleners.

Locatie:
Het object bevindt zich aan noordzijde van het stadscentrum Groningen en is centraal gelegen tussen het Noordeplantsoen, de binnenstad en het Ebbingekwartier. Aan en rondom de Marktstraat is een grote diversiteit aan bedrijvigheid in de detailhandel, kantoren en creatieve sector.

Bereikbaarheid:
Echte centrumlocatie aan de Diepenring van Groningen. Het pand is zeer goed bereikbaar, te voet en met de fiets. Voor openbaar vervoer en auto gelden daarvoor de mogelijkheden van de binnenstad.

Parkeren:
Parkeren (betaald) is mogelijk langs de Diepenring en in de fraaie direct tegenover gelegen parkeergarage onder de Ossenmarkt. Via de gemeente zijn parkeerabonnementen voor ondernemers af te sluiten.

Indeling:
De begane grond is voorzien van een lange entree/hal van circa 9 m², kamer van circa 17 m² , pantry van circa 7 m² en en toilet van circa 3 m².
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime kamer van circa 27 m² en een archiefruimte van circa 8 m².
Op de zolder bevindt zich een open ruimte van circa 34 m².

Bijzonderheden:
* Voorzet ramen ;
* Mechanische ventilatie;
* Fraai houten verdiepingsvloer;
* Centrale verwarming.

Huurprijs: € 1.200,00 per maand, vrij van BTW.

Aanvaarding: in overleg.

Bestemming: huurder dient zelf zorg te dragen voor de toestemming van zijn beoogde gebruik bij de daartoe bevoegde instanties.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

Tijssen & Vos B.V.
050 318 49 99
info@tijssenvos.nl
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.200,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1875 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 108 m² Diversen In units vanaf 108 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
108 m²
In units vanaf
108 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Marktstraat 15, 9712 PB Groningen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring