Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Oosterstraat 59 in Groningen 9711 NS

Oosterstraat 59

9711 NS Groningen
Huurprijs € 1.666,66 p.m. Beschikbaar

Omschrijving

FRAAIE WINKELRUIMTE IN MONUMENTAAL PAND De binnenstad verandert en op en rondom de Grote Markt is volop vernieuwing. Deze winkelruimte aan de Oosterstraat ligt tegen over de Jumbo en op de looproute Gedempte Zuiderdiep - Grote Markt. Locatie: De Oosterstraat gaat steeds meer profiteren van haar verbindingsfunctie tussen het Damsterdiep (o.a. parkeren), Zuiderdiep (gezellige horeca en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 145 m² In units vanaf 145 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

FRAAIE WINKELRUIMTE IN MONUMENTAAL PAND

De binnenstad verandert en op en rondom de Grote Markt is volop vernieuwing. Deze winkelruimte aan de Oosterstraat ligt tegen over de Jumbo en op de looproute Gedempte Zuiderdiep - Grote Markt.

Locatie:
De Oosterstraat gaat steeds meer profiteren van haar verbindingsfunctie tussen het Damsterdiep (o.a. parkeren), Zuiderdiep (gezellige horeca en OV-knooppunt) en de straks vernieuwde Grote Markt en Poelestraat met gezellige horeca. De Oosterstraat zelf heeft ook voldoende te bieden zoals: een Jumbo, de ANWB-store, de gevestigde interieurzaken O42 en Living 27, leuke boetiekjes en (dag)horeca zoals de Coffee Company, de Frietwinkel en Hotel het Schimmelpenninckhuys.

Bereikbaarheid:
Groningen is bij uitstek een wandel- en fietsstad en de Oosterstraat is een prominente straat binnen de wandel- en fietsroutes door het centrum van de stad. Het aangrenzende Zuiderdiep zorgt voor goede verbindingen met het OV omdat diverse stads- en streekbussen hier een halte hebben.

Vloeroppervlakte: Deze winkel heeft een vloeroppervlakte van circa 145 m².

Frontbreedte: De winkel heeft een mooie authentieke pui van circa 5 meter breed.

Opleveringsniveau:

- in de winkel wand- en plafondverlichting
- verwarming middels c.v.-ketel en radiatoren
- deels stoffering
- alarmsysteem

Parkeren: In de binnenstad van Groningen zijn volop parkeermogelijkheden. Nabij deze winkel bevindt zich o.a. de parkeergarages onder het Forum, de Rademarkt en het Damsterdiep.

Huurprijs: € 1.666,66 - per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurperiode: in overleg.
Verlenging: in overleg.
Huurbetaling: per maand bij vooruitbetaling.
Huurprijsindexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100).

Aanvaarding: in overleg.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:
Tijssen & Vos
050 318 49 99
info@tijssenvos.nl
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.666,66 per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 145 m² Verkoopoppervlakte 145 m² Frontbreedte 500 cm Diversen In units vanaf 145 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
145 m²
In units vanaf
145 m²
Verkoop vloeroppervlakte
145 m²
Frontbreedte
500 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B2
Ter overname
Ja
Route van naar Oosterstraat 59, 9711 NS Groningen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring