Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Oosterstraat 21 in Groningen 9711 NN

Oosterstraat 21

9711 NN Groningen
Huurprijs € 37.500,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

NU TE HUUR, MOOIE TIMING! De binnenstad verandert en aan en rondom de Grote Markt is volop vernieuwing. Deze winkelruimte aan de Oosterstraat ligt pal om de hoek van de gezellige horeca Zuid-Wand van de Grote Markt en sluit direct aan op de looproute langs het nieuwe Forum (o.a. bioscoop, exporuimte, museum, bibliotheek, het VVV en horeca en parkeergarage) en kijkt praktisch uit op de in aanbouw...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

NU TE HUUR, MOOIE TIMING!

De binnenstad verandert en aan en rondom de Grote Markt is volop vernieuwing. Deze winkelruimte aan de Oosterstraat ligt pal om de hoek van de gezellige horeca Zuid-Wand van de Grote Markt en sluit direct aan op de looproute langs het nieuwe Forum (o.a. bioscoop, exporuimte, museum, bibliotheek, het VVV en horeca en parkeergarage) en kijkt praktisch uit op de in aanbouw zijnde Merckt (Food en beleving) aan de vernieuwde Oostwand. Aan de Noordwand van de Grote Markt wordt het oude V&D pand nu verbouwd tot een winkelruimte met o.a. een stads-Jumbo, La Place en hippe kantoorruimte.

Locatie

De Oosterstraat gaat steeds meer profiteren van haar verbindingsfunctie tussen het Damsterdiep (o.a. parkeren), Zuiderdiep (gezellige horeca en OV-knooppunt) en de straks vernieuwde Grote Markt en Poelestraat met gezellige horeca. De Oosterstraat zelf heeft ook voldoende te bieden zoals: een Jumbo, de ANWB-store, de gevestigde interieurzaken O 42 en Living 27, leuke boetiekjes en (dag)horeca zoals de Coffee Company.

Bereikbaarheid

Groningen is bij uitstek een wandel- en fietsstad en de Oosterstraat is een prominente straat binnen de wandel- en fietsroutes door het centrum van de stad. Het aangrenzende Zuiderdiep zorgt voor goede verbindingen met het OV omdat diverse stads- en streekbussen hier een halte hebben.

Vloeroppervlakte

Deze winkel heeft een vloeroppervlakte van circa 150 m2

Begane grond: circa 120 m2
1e verdieping: circa 18 m2 kantine en keuken
2e verdieping: circa 12 m2 opslag en techniek

Frontbreedte

De winkel heeft een mooie glazen pui van circa 4 meter breed.
Door de terug liggende opgang, 1 meter breed, naar de bovenwoning heeft het pand meer breedte wat, in combinatie met de fraaie gevel, de attentiewaarde ten goede komt (zie foto's)

Opleveringsniveau

- in de winkel deels systeemplafonds met inbouwverlichting
- in de winkel wand- en plafondlampen
- wandkabelgoten met 220V langs de vloeren
- verwarming middels c..v-ketel en radiatoren
- twee airco-units
- vloer winkel voorzien van deels hout en deels vloerbedekking(tegels)
- rolluik ter beveiliging
- mogelijkheid banier aan de gevel (constructie blijft achter)

Parkeren

In de binnenstad van Groningen zijn volop parkeermogelijkheden. Nabij deze winkel bevindt zich o.a. de parkeergarages onder het Forum, de Rademarkt en het Damsterdiep.

Huurprijs: € 37.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurperiode: 5 jaar.
Verlenging: met 5 jaar.
Huurbetaling: per maand bij vooruitbetaling.
Huurprijsindexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100).

Aanvaarding: in overleg.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:
Tijssen & Vos
050 318 49 99
tijssen@tijssenvos.nl
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 37.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1915 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² Verkoopoppervlakte 120 m² Frontbreedte 400 cm Diversen In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud buiten toel. fraaie gevel Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Verkoop vloeroppervlakte
120 m²
Frontbreedte
400 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Ter overname
Ja
Route van naar Oosterstraat 21, 9711 NN Groningen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring