Tijssen & Vos B.V.

Hereplein 6
9711 GA Groningen
Tel: 050-3184999
info@tijssenvos.nl
Hora Siccamasingel 301, 9721 HH Groningen, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 20.000,- p.j.
Hora Siccamasingel 301 in Groningen 9721 HH

Omschrijving

Zorgbedrijf, maatschappelijke dienstverlening of een jong, hip bedrijf?

Te huur: mooie kantoor-, winkel- of praktijkruimte op de begane grond met hoge glaspuien, veel daglicht en een recente strakke afwerking. De totale oppervlakte bedraagt circa 171 m².

Locatie:
Op een mooie zichtlocatie gelegen in Groningen-Zuid op de hoek van de P.C. Hooftlaan en de Hora Siccamasingel. De buren zijn onder andere een sportschool voor dames en een multifunctioneel wijkcentrum.

Bereikbaarheid:
Met de auto uitstekend bereikbaar via de A28 (afslag Groningen-Zuid) en de Verlengde Hereweg. Per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar via diverse buslijnen.

Parkeren:
Op de openbare weg en openbare parkeerplaatsen voor en naast het pand.

Huurprijs:
€ 20.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

info@tijssenvos.nl
050 318 49 99
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 20.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 171 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig