Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Leonard Springerlaan 7 in Groningen 9727 KB

Leonard Springerlaan 7

9727 KB Groningen
Huurprijs € 120,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Het kantoorverzamelgebouw DE SPRINGER uit 1991 is uitstekend gelegen, zichtlocatie, op het kantorenpark “Martini Trade Park” . In de directe omgeving zijn gerenommeerde bedrijven zoals o.a. Ernst & Young, Dommerholt Advocaten, Aon verzekeringen, FNV Bondgenoten, Tebodin en Draaijer en Partners gevestigd. Op korte afstand is gelegen het Mercure hotel en Martiniplaza. In het gebouw zijn o.a....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1567 m² In units vanaf 26 m² Aantal lagen 6
Lees meer

Omschrijving

Het kantoorverzamelgebouw DE SPRINGER uit 1991 is uitstekend gelegen, zichtlocatie, op het kantorenpark “Martini Trade Park” . In de directe omgeving zijn gerenommeerde bedrijven zoals o.a. Ernst & Young, Dommerholt Advocaten, Aon verzekeringen, FNV Bondgenoten, Tebodin en Draaijer en Partners gevestigd. Op korte afstand is gelegen het Mercure hotel en Martiniplaza.

In het gebouw zijn o.a. gevestigd HSM advocaten en notarissen, Craf & Partners en Mijn Accountant. In de representatieve entree bevindt zich een bemande receptie en een wachtruimte in gebruik door Hoekstra en Partners Notarissen. Het gebouw heeft een hoog opleveringsniveau en uitgebalanceerde klimaatbeheersing d.m.v. luchtbehandeling met deels individueel regelbare nakoeling (inductieplafonds)! In het achtergelegen stadspark is het heerlijk om even van kantoor weg te zijn of buiten van uw lunch te genieten!

In het object zijn thans verschillende ruimten en metrages beschikbaar voor de verhuur vanaf 26 m² (deelverhuur is mogelijk):

Huurprijs kantoorruimte:
€ 120,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
De metrages voor kantoorunits zijn inclusief een opslag in de algemene ruimten, zoals toiletten, pantry, trappenhuis en gangen.

Huurprijs parkeerplaatsen:
€ 575,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
€ 33,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Onbelaste huur
Indien er geen BTW-belaste prestaties worden verricht, waardoor er niet geopteerd kan worden voor belaste verhuur, zal de huurprijs worden verhoogd als gevolg van de niet-verrekenbare BTW.

Huurovereenkomst: conform model ROZ.
Huurperiode: in overleg.
Verlenging: in overleg.
Huurbetaling: per maand bij vooruitbetaling.
Huurprijsindexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2006=100).
Aanvaarding: in overleg.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:
Tijssen & Vos
050 318 49 99
info@tijssenvos.nl
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 120,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 33,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1991 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1567 m² Parkeergelegenheid Prijs per parkeerpl. p/j € 575,- incl. BTW Diversen In units vanaf 26 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 6 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1567 m²
In units vanaf
26 m²
Aantal verdiepingen
6
Voorzieningen
Kabelgoten, toilet, verwarming
Route van naar Leonard Springerlaan 7, 9727 KB Groningen
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.