Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Hoendiep 1 in Groningen 9718 TA

Hoendiep 1

9718 TA Groningen
Huurprijs € 125,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

GEZONDHEIDSCENTRUM HOENDIEP ligt net buiten de binnenstad, op de kruising van het Hoendiep met de Friesestraatweg. Dit voormalige hoofdkantoor van KPN is omgebouwd tot een "anderhalvelijns" gezondheidscentrum, waar vrijwel alle basiszorg voorzieningen aanwezig zijn. NB: Huurders dienen aan zorg gerelateerd te zijn. Een groot voordeel van een dergelijk gezondheidscentrum is dat meerdere...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2595 m² In units vanaf 250 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

GEZONDHEIDSCENTRUM HOENDIEP ligt net buiten de binnenstad, op de kruising van het Hoendiep met de Friesestraatweg. Dit voormalige hoofdkantoor van KPN is omgebouwd tot een "anderhalvelijns" gezondheidscentrum, waar vrijwel alle basiszorg voorzieningen aanwezig zijn. NB: Huurders dienen aan zorg gerelateerd te zijn.

Een groot voordeel van een dergelijk gezondheidscentrum is dat meerdere zorgverleners (o.a. diagnostiek en lab) nauw samen werken om zo zorg op maat te leveren. Door deze samenwerking kunnen zorgverleners deze zorg veelal aanbieden zonder wachttijden en tegen tarieven die gemiddeld 20% tot 30% lager liggen dan thans gangbaar, mét behoud van kwaliteit. Met name voor patiënten is dit een gunstige ontwikkeling, aangezien de kosten in vele gevallen voor hun rekening komen.

Dit voormalige hoofdkantoor van KPN is gebouwd in 1988 onder architectuur van Bonnema en ligt op een mooie locatie op loopafstand van het station en centrum van de stad. De vloeren hebben een breedte van 12,60 meter (kantoorzone 5,40 meter – gangzone 1,80 meter – kantoorzone 5,40 meter) en zijn indeelbaar per 1,80 meter. Hierdoor zijn er goede indelingsmogelijkheden en is er bovendien flexibiliteit om uit te breiden. Kenmerkend voor het gebouw is de centrale binnentuin.

Inmiddels hebben diverse zorg gerelateerde bedrijven zich in het Gezondheidscentrum gevestigd. De ideale ligging en het diverse zorgaanbod maken van het gezondsheidscentrum Hoendiep één van de modernste en grootste in Groningen en omstreken. Naast de regulier zorg als huisartsen, tandarts en apotheek, huisvest in het Gezondheidscentrum Hoendiep een Eerstelijns Diagnostisch centrum, het SEDN. Men kan hier terecht voor echo’s, röntenfoto’s en bloed- en urine onderzoek.

Op dit moment is nog ongeveer 2595 m² oppervlakte voor de verhuur beschikbaar.

Een ruimte huren in het Gezondheidscentrum betekent dat uw onderneming, uw medewerkers én uw klanten profiteren van de vele voordelen die dit verzamelgebouw biedt. Omdat in het gebouw diverse trappenhuizen en liften aanwezig zijn, behoort deelverhuur (vanaf 250 m²) tot de mogelijkheden.


Locatie
Het pand “Hoendiep” is gelegen op een mooie locatie op loopafstand van station en centrum van de stad. Verder zowel het Hoendiep als de Friesestraatweg beide doorgaande ontsluitingswegen van en naar het centrum. Het pand is dus goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. De ringweg van Groningen is eenvoudig en snel te bereiken. In de directe omgeving bevinden zich voornamelijk woningen, scholen en enkele zakelijke dienstverleners.

Ligging en bereikbaarheid
Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Het pand is per openbaar vervoer zeer goed bereikbaar: binnen 50 meter bevinden zich een tweetal bushaltes, zowel op het Hoendiep als op de Friesestraatweg.

Bereikbaarheid per auto
Het object ligt op circa 1 autominuut van de westelijke ringweg en is slechts enkele autominuten verwijderd van de rijkswegen A7 en A28.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 125,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Servicekosten bedraagt € 35,- per m² per jaar , te vermeerderen met BTW.
De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 660,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Onbelaste huur
Indien er geen BTW-belaste prestaties worden verricht, waardoor er niet geopteerd kan worden voor belaste verhuur, zal de huurprijs worden verhoogd als gevolg van de niet-verrekenbare BTW.

Huurovereenkomst: conform model ROZ.
Huurperiode: in overleg.
Verlenging: in overleg.
Huurbetaling: per maand bij vooruitbetaling.
Huurprijsindexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100).
Aanvaarding: in overleg.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:
Tijssen & Vos
050 318 49 99
info@tijssenvos.nl
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 125,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2595 m² Parkeergelegenheid Prijs per parkeerpl. p/j € 650,- incl. BTW Diversen In units vanaf 250 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
2595 m²
In units vanaf
250 m²
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Route van naar Hoendiep 1, 9718 TA Groningen
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.